consultancy en interim management

Onze aanpak is uniek

Ieder bedrijf heeft zijn eigen dynamiek, waardoor de marketing of communicatie behoefte altijd specifiek is. Advantage Marketing & Communicatie zal aan de hand van een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek van max. 1 uur, samen met u in kaart brengen welke marketing- of communicatievraag u heeft en deze helder formuleren.

Aan de hand van dit vraagstuk bieden wij u een op maat gemaakte oplossing. Heeft u het marketing- of communicatievraagstuk al helder, vul dan het contactformulier in en wij sturen u binnen 2 werkdagen een voorstel.

Profiteer van ontwikkelingen in de markt

De markt om ons heen verandert in hoog tempo. De ontwikkeling van nieuwe technologieën, snel veranderende klantbehoefte en concurrenten die niet stilzitten, is maar een kleine greep uit alles wat er dagelijks op ons afkomt.

Onze consultants helpen u graag bij het analyseren van de markt, het creëren van nieuw Product Markt Combinaties (PMC) en het ontwikkelen van een marketingstrategie die uw positie in de markt versterkt en de klanttevredenheid vergroot.

Uw product of dienst dient toegevoegde waarde te leveren voor uw klanten. Wij helpen wij u graag bij het onderscheidend positioneren van uw product of dienst in de markt en adviseren over de juiste kanaalstrategie. Zowel online als offline.

De communicatieboodschap naar uw klant

Om de naamsbekendheid van uw product of dienst onder (potentiële) klanten te creëren of te vergroten, is een goede propositie en communicatiestrategie een must have, waar Advantage Marketing & Communicatie u graag bij helpt.

Bent u al een stap verder en heeft u al een strategisch marketing- of communicatieplan, dan helpen wij u bij het realiseren van uw doelstellingen door de geformuleerde strategie om te zetten in concrete projecten of communicatiemiddelen. Van een persbericht tot een bedrijfspresentatie of van een social media campagne tot website.

Desgewenst helpen wij u enige tijd op locatie, door inzet van een van onze hoog gekwalificeerde interim marketing of communicatie managers of projectleiders.